image Træner / Holdleder søges

Kunne du tænke dig at blive en del af Fløng-Hedehusene Fodbold? Vi har mange aktive drenge og piger, der flere gange om ugen løber rundt på banerne, spiller fodbold og har det sjovt. Derfor søger vi altid personer, der kunne tænke sig at bidrage til de unge menneskers udvikling og samtidig blive en del af en klub som de sidste par år har gennemgået en stor forandring og hvor bredden er i højsædet.

I Fløng-Hedehusene Fodbold tilbyder vi dig at blive en del af et spændende udviklingsmiljø, hvor ungdomsafdelingen i den nærmeste fremtid bliver sat under lup for at kunne forbedre forholdene for vores medlemmer. Du skal derfor være klar til at indgå i forskellige samarbejdsrelationer, ligesom du kan få lov til at bidrage til klubbens udvikling med dine idéer og erfaringer.

Fløng-Hedehusene Fodbold er drevet af mange frivillige, som gør en kæmpe indsats for at hjulene kan dreje rundt. "Frivillige" dækker over meget, lige fra trænere/holdledere til dommere og ikke mindst klubbens bestyrelse. Fra tid til anden falder der folk fra, nye årgange kommer til osv. osv..

Har du lyst til at være en del af drivkraften i Fløng-Hedehusene Fodbold, så kig nedenfor og se om nogle af de hænder som klubben pt. mangler evt. sidder for enden af dine arme :-)

--------------------------------------------------------------------------------------

Til klubbens kommende U-11 årgang (09) søges 2 trænere som har mod på at hjælpe til på årgangen fra sommeren 2019.

Lidt om årgangen

Årgangen består i dag af 41 aktive drenge som alle nyder godt at vores nuværende trænere. desværre er der et par stykker som stopper til sommer. Derfor søger årgangen nu nye kræfter, som kan hjælpe årgangens to trænere, som bliver på årgangen efter sommerferien.

Om dig
Du har en god social indstilling, og gennemslagskraft på den konstruktive måde. Har du tidligere erfaring med fritids livet, ville det være et plus, men ikke et krav.

• Træneruddannelse vil være et plus, men ikke et krav.
  • Gode trænings faciliteter
  • Du har tidligere trænet ungdomspillere, og ser derfor stor glæde at kunne give dine erfaringer videre til unge spiller
  • God sparring med klubbens trænerteams
  • Gode, sjove og spændende oplevelser
  • Økonomisk godtgørelse efter aftale

Kan du nikke genkendende til ovenstående beskrivelse, så ser vi frem til at høre fra dig.

For mere information kontakt ungdomsansvarlig

Rene Alberg
Mail: ungdom@fhfodbold.dk

Om FHF

Klubbens anlagte kunstgræs bane i Hedehusene Idrætspark, benyttes jævnligt, og har siden 2013 været til stor gavn for klubbens hold. Klubben deler to anlæg, Hedehusene Idrætspark og Fløng Idrætsanlæg. Hvor Hedehusene Idrætspark er en selvejende organisation. Og hvor Fløng Idrætsanlæg er eget af Høje-Taastrup Kommune(HTK). Til Fløng Idrætsanlæg er tilknyttet Fløng Hallen, som hvert år benyttes af alle sportsgrene i Fløng.

Klubben råder også over Hedehus Hallen som ligeledes med Hedehusene Idrætspark(HIC) er en selvegne institution.

Fløng-Hedehusene Fodbold består i dag af 40 trænere fordelt på 30 hold som i dag spiller i DBU Sjællands rækker.