Sensationel pokalsejr til herresenior

image
Morten Rasmussen
10. juni 2022 kl. 08:33
Tirsdag aften sendte Fløng-Hedehusene Fodbold herreseniorhold, Sjællandsserieholdet fra Gladsaxe-Hero ud af pokalturneringen.

Scenen var sat til et brag af en pokalkamp, da Gladsaxe-Hero fra Sjællandsserien lagde vejen forbi home Idrætspark i Hedehusene, for at møde de lokale helte fra Serie 3. På forhånd var de lokale drenge ikke levnet mange chancer mod det højere rangerende hold fra Gladsaxe. Det var derfor også nogle spændte men tændte spillere der mødte op til kamp. Taktikken blev lagt og nu skulle tingene afgøres ude på banen.

Med en masse tilskuere og god opbakning fra lægterne blev kampen fløjtet i gang. Der blev lagt frisk fra land, og allerede fra start, stod det klart at Fløng-Hedehusene ikke var kommet for at lægge sig ned på forhånd. Der var ikke spillet mange minutter før den første mulighed tilfaldt Fløng-Hedehusene. Desværre manglede den sidste skarphed, men Fløng-Hedehusene blev ved med at køre frisk på og snart efter kom den næste mulighed. Denne gang stod Gladsaxes målmand med hjælp fra stolpen dog i vejen og på et hjørnespark kort efter blev den reddet på stregen af en Gladsaxe spiller. God start af de lokale drenge.

Gladsaxe ville dog også være med og efter ca. 20 min. bryder Gladsaxe igennem i højre side, spiller bolden skråt tilbage på kanten af feltet og med et knastørt hug lander bolden inde bag en sagesløs FHF-målmand. 0-1 og alt så ud til at Gladsaxe var på vej mod den forventede sejr. 1. halvleg bølgede herefter lidt frem og tilbage dog uden flere scoringer.

2. halvleg fløjtes i gang og Fløng-Hedehusene kommer godt ud fra pausen, noget som har været kendetegnende for holdet henover de sidste par uger. Efter 55 min. Kommer scoringen så. Magnus ”Mini” Christensen driver bolden fra egen banehalvdel, helt op til modstanderens felt hvor han finder Rasmus Meng som elegant løfter bolden ind til Malte Christensen som tæmmer bolden med brystet og ligger den forbi Gladsaxes fremad stormende målmand. 1-1 og kampen er nu helt åben igen.

Fløng Hedehusene sætter sig nu en smule på kampen, dog uden at skabe de helt store chancer. Men I det 70. minut sætter Fløng-Hedehusene et par hurtige pasninger sammen og Malte sender Meng afsted i dybden. Meng vinder løbeduellen og fortsætter sit løb ned mod Gladsaxes mål, hvor han køligt lægger bolden forbi den fremadstormende målmand. 2-1 til hjemmeholdet og nu øjnede man overraskelsen på home Idrætspark. Gladsaxe var nu tvunget til at satse mere fremad for at fremtvinge en udligning. Det gav mulighed for at slå kontra og det var lige hvad der skete i det 80. minut, hvor Fløng Hedehusene bryder igennem i venstre side, sender bolden fladt ind over hvor der opstår en mulighed til Jonas Alberg midt for mål, som sparker men i samme ombæring bliver kørt midt over af Gladsaxes målmand. Dommerens fløjte lyder og der peges på pletten, straffespark. Den slags tager Meng sig normalt af. Bolden bliver lagt tilrette, fløjten lyder, tilløbet startes og bolden sparkes i mål. 3-1 og med 10 minutter igen plus det løse lurer overraskelsen.

Gladsaxe satser og ligger nu et tungt pres, men der fightes og takles af hjemmeholdets spillere og efter 96 minutter fløjtes kampen af og der brydes ud i vild jubel fra både spillere og tilskuere som havde støttet holdet uforbeholdent gennem hele kampen. Overraskelsen var i hus og det var den kommet igennem en helt fantastisk holdindsats fra hjemmeholdet, som hermed beviste, at står man sammen og kæmper for hinanden, så kan mirakler skabes.

Flot, flot, flot disciplineret indsats af drengene og nu står den så på et nyt pokaleventyr på tirsdag den 14/6 hvor vi går efter at lave en ny pokal sensation. Her er modstanderen endnu et Sjællandsseriehold, denne gang Tuse IF. Vi håber på stor opbakning til drengene denne dag og ligesom det var tilfældet i tirsdags, så vil vores hovedsponsor home Hedehusene give gratis grillpølse samt en øl/sodavand til de fremmødte.