Magtdemonstration af herresenior 1

image
Mathias Hansen
29. august 2022 kl. 09:05
Lørdag eftermiddag tog Fløng- Hedehusenes serie 3 hold imod Slangerup & Omegn i home Idrætspark i kampen om 3 point.

Det var et tændt Fløng-Hedehusene hold, som kom med 100 km i timen og satte sig tungt på kampen.

Det var derfor også helt fortjent at man efter 23 min. kunne bringe sig i front med 1-0 ved Rasmus Meng. Efter 28 min. blev blev det 2-0. Alexander Damgaard blev nedlagt i feltet og straffesparket blev efterfølgende sikkert sat ind af Rasmus Meng. Fløng-Hedehusene fortsatte med at presse på og efter 32 min. gjorde Sebastian Olsson det til 3-0.

Den stilling holdt til pause. Men Fløng-Hedehusene var lang fra færdige og fortsatte de fine takter fra 1. halvleg i 2. halvleg. Efter 52 min. øgede Rasmus Meng til 4-0 og herfra gik det slag i slag.

Efter 69 min. blev Alexander Damgaard igen nedlagt i feltet og denne gang gik Sebastian Olsson til 11 meter pletten og omsatte sikkert sikkert til 5-0.

Nu kunne man tro at Fløng-Hedehusene ville tage den med ro og køre sejren stille og roligt i hus. Troede man det, tog man grueligt fejl. De her gutter spiser op når først de er gået ombord i buffeten.

Så 7 minutter senere scorede Alexander Damgaard til 6-0 og selvsamme Alexander gjorde det også til 7-0, inden Malte Christensen gjorde det til 8-0 og Alexander Damgaard sluttede af med at sparke kampens tredje straffespark ind til 9-0 som også blev kampens slut resultat.

Værd er det også at bemærke at sæsonens anden cleansheat kom i hus efter en super stærk og kontrolleret defensiv som nok engang ikke gav noget væk.

Flot Flot kamp af de lokale drenge som forhåbentlig kan fortsætte de flotte takter på tirsdag i home Idrætspark, hvor Raklev kommer på besøg i Serie pokalen. Kampstart er kl. 18.00.