Finalestævne i Borup 19. juni 2022

image
Grethe Christiansen
26. juni 2022 kl. 12:37

På finalestævnet om Sjællandsmesterskabet skulle der spilles 2 kampe, Semifinale og finale/3.-4.plads med fuld spilletid og med 1½ times pause imellem kampene. Det gav lidt bekymring på holdet om de ”gamle” ben kunne holde til det, specielt kampen efter pausen hvor benene ville nå at blive kolde, specielt fordi vejret var regnfuldt og ikke specielt varmt.

Semifinalen skulle spilles mod TGB som vi ikke kendte noget til. TGB gik frisk til den fra start, men det lod vi os ikke stresse af. Vi koncentrerede os om vores eget spil og vi spillede meget fornuftigt, da der også skulle være kræfter til næste kamp. Man kan roligt sige at vi sad på kampen fra start til slut og TGB blev aldrig så farlig at vores målmand fik varmen. Da slutfløjten lød, havde TGBs målmand hentet bolden i eget net 7 gange. Kampens målscorer blev Trine 3, Ancker 3 og Nielsen 1.

Finalen skulle spilles mod Allerød, en gammel kending som vi plejer at have meget tætte kampe med og dagens finale blev hellere ikke nogen undtagelse. Der blev fra begge hold, virkeligt gået til den fra start. Kampen var ikke mere end 5 min gammel, da vi får vores første mål ved et godt sammenspil mellem Ancker og Trine. Ancker lægger bolden ind i feltet fra højerkanten hvor Trine er klar og sætter sidste fod på. Lige før halvleg er Ancker og Trine igen på pletten. Ancker lægger denne gang en høj bold ind i feltet og Trine stormer frem og header med en kraft som sjælen er set bolden i mål. Anden halvlegs start er tro kopi af første halvleg, men man begynder forståeligt nok at spore trætheden hos begge hold. Allerød finder dog alligevel nogle ekstra kræfter frem og lægger et højt pres på holdet. Pludselig opstår der en mulighed for Trine at komme til scoring og hun svigter hellere ikke denne gang. Allerød får dog kort før tid reduceret til 3-1. Glæden er stor da slutfløjten lyder og vi kan nu kalde os for Sjællandsmester for 5. gang i træk.

Som holdleder for holdet har jeg en dyb respekt for damerne og deres vilje til at vinde. Vi har en gennemsnitsalder på 37 år og hos mange af de hold vi møder er den væsentlige lavere.