1019
Målfesten blev en succes

 

 

 

 

 
 

1. februar 2010

Det voldsomme snevejr, fredag aften, kunne ikke holde 108 fest-hungrende unge mennesker væk fra Fløng Hallen.
 
Det var fuld skrue på i Fløng Hallen fredag aften, da den første udgave af Målfesten blev skudt i gang.
 
Målfesten var sat til at starte kl. 20.00, men allerede kl. 19.40 begyndte gæsterne at dukke op. Da klokken slog 20.00 var der allerede lukket 60 gæster ind.
 
Ved indgangen blev alle kropsvisiteret, for at sikre, at der ikke blev bragt drikkevarer (alkohol) og våben med indenfor. Overtøjet skulle placeres i den bemandede garderobe, betaling og stempel skulle lige overståes, og så var der ellers dømt fri leg på dansegulvet.
 
Den professionelle DJ satte fut under forstærkere og højtalere, og pumpede den rette hjerterytme ind i kroppen på gæsterne. Et røgslør blev pustet ud på gulvet, og diskotekslyset kom til sin ret. Det var tydeligvis noget de unge mennesker kunne li. Sjældent har jeg set så mange unge mennesker være helt oppe og køre... det var fantastisk :-)
 
Travlhed i Caféen
Ind imellem skulle der lige en lille pause til fra dansegulvet. Enkelte trængte til lidt frisk luft, og fik lov at stå 2 minutter udenfor. Sukkerbatterierne skulle tankes op, og så var det godt at Caféen havde åben hele aftenen. Og der var nok at se til i Caféen. Ud over de mange unge mennesker, så servicerede Caféen også CREW teamet med kaffe og sodavand.
 
---------------------------------------------------
 
Højt sikkerheds-niveau

Sikkerheden omkring Målfesten er noget af det der er brugt mest tid på. Omkring 30 CREW vagter kunne tælles ved festen. CREW vagterne var en samling af forældre og ynglinge spillere fra FHI Fodbold.
 
Der var bemanding ved indgangen, ved samtlige nødudgange, ved garderoberne og ved toiletterne. Der var ligeledes vagter som cirkulerede såvel inde i hallen som udenfor hallen.
 
Trods de mange CREW vagter, så er idéen med festen, at det er de unges fest. Derfor skal CREW vagterne være synlige, men ikke virke overvågende. Det lykkedes tilsyneladende fint, vi har i hvert fald ikke hørt andet :-)
 
Natteravnene kom på besøg
Natteravnene var blevet spurgt om de havde lyst til at deltage, og det havde de. Trods det voldsomme sne-kaos, så dukkede de som aftalt op sent på aftenen.
 
Fest uden ballade
Når så mange unge mennesker mødes, så er muligheden for ballade og slagsmål også tilstede. Målfesten opererer med "nul-tolerance" når det kommer til ballade og slagsmål. Det betyder, at skulle der opstå ballade og slagsmål, så ryger ballade-magerne ud med det samme. Ikke noget med "jamen", det hedder "farvel og tak for denne gang".
 
Heldigvis var der på intet tidspunkt bare noget der lignede optræk til ballade, og sådan skal det også gerne være ved de fremtidige fester :-)
 
Og fremtidig fest... det bliver der naturligvis... så hold jævnligt øje med hjemmesiden.
 
---------------------------------------------------
 

Ris/ros og forslag til forbedringer
Skulle man have ris/ros eller gode idéer til forbedringer, så vil vi meget gerne høre om det. Man kan skrive disse ting i denne tråd på FHF Forum:
 
 Gå til FHF Forum
 
 
 

 
Michael Petersen
Webmaster

 

FHF Sponsor


Nyt fra klubben
Klubdage i Stadium
Fodbold Fitness


Nyt fra Arr.-Udvalget


Nyt fra senior
Forårets 1. point til 1. senior
Nederlag til 1. senior i premieren


Nyt fra 9/11-mands


Nyt fra kommunikations ud


Nyt fra 3/5 mands


Nyt fra pigeafdelingen


Nyt fra oldboys/veteran